I piatti della SETTIMANA (10 Ottobre )



Suggesties



Aperitivo/Aperitieven


-FIOR DI MIRTO: fior di mirto, gin, prosecco en bosvruchten


-GIN TONIC NICOLETTA: Gin Nicoletta(ambachten gin met passievrucht), Tonic Fever Tree Mediterranean, Lime en Kardemom



Antipasti (Voorgerechten)


- Burrata con Rucola e Pomodorini (Burrata met kerstomatjies en rucola



-Carpaccio di Salmone (Carpaccio van Zalm)




Paste



-Pasta Vitello e Melanzane (Pasta met kalfsvlees, aubergines en tomatensaus


-Linguine Vongole (Linguine met Venusschelpen )


-Linguine alla Mediterranea  (Linguine met Verse Tonijn, tomatensaus,olijven en kappertjes)


-Tagliatelle con gli Asparagi (Tagliatelle met wit en groene Asperges )






Vlees en Vis


-Costolette di Agnello (Lamskoteletten met groenten, salade en gebakken aardappelen)


-Tonno alla Mediterranea 
 (Verse Tonijn met tomatensaus,olijven en kappertjes, met groenten, salade en gebakken aardappelen





Pizze


-Pizza TRICOLORE (met Buffelmozzarella, Rucola Pesto,Parmezan, en droge tomaten)


-Pizza Mortadella (met Fior di Latte, Mortadella, Pistache Pesto, geraspte citroen) 


-Pizza NICOLETTA  (met Fior di Latte, tomatensaus,rucola,zwarte olijven,kerstomatjes en Burrata) 


-Pizza Delicata(met Fior di Latte,gefrituurde courgettes,San Daniele ham,ricottakaas en basilicum)
  
-Pizza Carpaccio (met Fior di Latte, Rucola ,Parmezan, en Runds-Carpaccio)

Steenbergstraat 11
2000 Anversa
Tel. 0489787383


Commenti