I piatti della Settimana (17 luglio)

Suggesties




Aperitivo/Aperitieven


-FIOR DI MIRTO: fior di mirto, gin, prosecco en bosvruchten 


-GIN TONIC NICOLETTA: Gin Nicoletta(ambachten gin met passievrucht), Tonic Fever Tree Mediterranean, Lime en Kardemom 





Antipasti (Voorgerechten)


- Burrata con Rucola e Pomodorini (Burrata met kerstomatjies en rucola) 


- Carpaccio di Tonno (Carpaccio van Tonijn)





Paste



- Orecchiette Salsiccia e Crema di Broccoli

(Verse Pasta met italiaanse worst en Broccoli Saus)


-Linguine Mediterrane (Linguine met Verse Tonijn


-Ravioli ripieni di Burrata (Ravioli gevulde met Burrata


-Linguine Vongole (Linguine met venusschelpen)





Vlees en Vis


-Ossobuco (kalfsschenkel , met pasta of gebakken aardappelen) 


-Tagliata di Tonno (Gegrilde tonijn, met salade,groenten en aardappelen)



Pizze


-Pizza Carpaccio, rucola e Granan(met Fior di latte,tomatensaus,Runds-Carpaccio, rucola en Grana Kaas)


-Pizza Porchetta, N’duja e patate (met Fior di Latte, geroosterd varken, pikante salami uit Calabria en aardappelen)


-Pizza NICOLETTA (met Fior di Latte, tomatensaus,rucola,zwarte olijven,kerstomatjes en Burrata)
 

Pizza Mediterranea (met Fior di Latte, verse tonijn, tomatensaus, rode ajuin, olijven en kerstomatjes


Pizza Salsiccia e Porcini (met Fior di Latte, Worst, Provola kaas en Bospaddenstoelen)






Steenbergstraat 11
2000 Antwerpen
Tel. 03 2264427 

Commenti