Aperitivo/Aperitieven
-FIOR
DI MIRTO GIN:Gin,Fior
di Mirto,Prosecco en Bosvruchten
-MARTINI
SPRITZ:
Martini,
Prosecco,
Soda en Dragon Kruiden
Antipasti
(Voorgerechten)
-Carpaccio
di Salmone (Carpaccio van Zalm)
-
Burrata con
Rucola
e Pomodorini
(Burrata
met kerstomatjies en rucola)
Paste
-Linguine
alle Vongole (Linguine
met venusschelpen)
-Linguine
ai Frutti di Mare(Linguine
met verse zeevruchten)
-Gnocchi
alla Sorrentina (
Pasta
met tomatosaus
en mozzarella)
-Orecchiette
Salsiccia e Ventricina
(Pasta
met tomatosaus,
worst , en pikante salami)
Vlees
en Vis
-Scaloppina
Valdostana (kalfslap
met Taleggio kaas en Hesp)
-Salmone
alla griglia
(Gegrilde
Zalmfilet)
-Corona
di Vitello
(Gegrilde
Kalfskroon )
Pizze
-Pizza
Carpaccio,
rucola e Grana
(met
Fior di latte,tomatensaus,Runds-Carpaccio,
rucola en Grana Kaas)
-Pizza
Sarda
(met
Fior di Latte,tomatensaus
,gebakken
aardappelen, worst,
pecorino kaas)
-Pizza
NICOLETTA
(met
Fior di Latte, tomatensaus,rucola,zwarte
olijven,kerstomatjes en Burrata)
-Pizza
Frutti di Mare
(met
Fior di Latte, tomatosaus,verse
Zeevruchten)
Steenbergstraat 11
2000 Antwerpen
ristonicoletta@gmail.com
tel. 0489787383
Commenti
Posta un commento