I nostri piatti della Settimana (dal 28 Marzo)


Aperitivo/Aperitieven



-FIOR DI MIRTO GIN:Gin,Fior di Mirto,Prosecco en Bosvruchten 


-MARTINI SPRITZ: Martini, Prosecco, Soda en Dragon Kruiden





Antipasti (Voorgerechten)



-Carpaccio di Salmone (Carpaccio van Zalm) 


- Burrata con Rucola e Pomodorini

(Burrata met kerstomatjies en rucola)





Paste



-Linguine alle Vongole (Linguine met venusschelpen)


-Linguine ai Frutti di Mare(Linguine met verse zeevruchten) 


-Gnocchi alla Sorrentina ( Pasta met tomatosaus en mozzarella)


-Orecchiette Salsiccia e Ventricina
 (Pasta met tomatosaus, worst , en pikante salami)





Vlees en Vis


-Scaloppina Valdostana (kalfslap met Taleggio kaas en Hesp) 


-Salmone alla griglia (Gegrilde Zalmfilet)


-Corona di Vitello (Gegrilde Kalfskroon )




Pizze


-Pizza Carpaccio, rucola e Grana  
(met Fior di latte,tomatensaus,Runds-Carpaccio, rucola en Grana Kaas)


-Pizza Sarda

(met Fior di Latte,tomatensaus ,gebakken aardappelen, worst, pecorino kaas


-Pizza NICOLETTA

(met Fior di Latte, tomatensaus,rucola,zwarte olijven,kerstomatjes en Burrata) 


-Pizza Frutti di Mare (met Fior di Latte, tomatosaus,verse Zeevruchten)





Steenbergstraat  11
2000 Antwerpen
ristonicoletta@gmail.com
tel. 0489787383

 

Commenti